Tiskarna z več kot 30 letno tradicijo.

Tiskarna z več kot

30 letno tradicijo.

Kdo smo in kaj počnemo

tiskarni Para vam kakovostno izdelamo vse vrste tiskovin, kot so: brošure, časopisi, knjige, revije, zloženke… ter ostale tiskovine iz papirja ali kartona.

Izvajamo offset tisk z najnovejšo tehnologijo v eno, dvo, štiri in več barvni tehniki. Naša dejavnost sloni na dolgoletni tiskarski tradiciji vse od začetka devetdesetih let prejšnega stoletja.

Uspešno poslujemo že leta, še posebej pa se izkazujemo z:

  • usposobljenimi strokovnimi kadri,
  • dobro organiziranostjo podjetja,
  • zanesljivostjo,
  • kvaliteto storitev,
  • kratkimi roki izdelave,
  • konkurenčnimi cenami.

Predani smo našim strankam

Kako vam lahko pomagamo?

Zaupajte nam vaše želje in predlagali vam bomo najboljšo rešitev za vašo tiskovino.

Offset tisk

Prednosti offset tiska so izredno visoka ločljivost tudi pri najzahtevnejših tiskovinah, velika hitrost tiskanja in cenovna ugodnost pri večjih nakladah.

Digitalni tisk

Največje prednosti digitalnega tiska so prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z ofsetnim tiskom in predvsem časovna odzivnost.

Oblikovanje

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju oblikovanja tiskovin vam nudimo oblikovanje katalogov, letakov, plakatov in ostalega promocijskega materiala.

Zakaj se odločiti prav za nas

V našem podjetju z veseljem svetujemo in pomagamo naročnikom do preprostih a učinkovitih grafičnih rešitev, ki bodo vašemu podjetju ali dejavnosti povečale dodano vrednost.

Pri vsem nas vodi strast do tiska, ambicioznost, predanost in vedno damo od sebe svoj maksimum.

Vizija podjetja je, da postane najboljši ponudnik grafičnih izdelkov in digitaliziranih storitev v razvijajoči se informacijski družbi za poslovne, javne in zasebne odjemalce.

Kaj vam še ponujamo

Z veseljem vam bomo svetovali pri vaših odločitvah za tisk vaše tiskovine, kot so npr. vprašanja glede primernosti papirja, vezave in drugih zadev v zvezi z vašo tiskovino. Skupaj bomo poskrbeli, da bo končni izdelek točno tak, kot ste si zamislili!

Naša tiskarna se nahaja na Magistrovi ulici 1 v Ljubljani, delovni čas je od 7.00 do 15.00 ure.

Offset tisk priporočamo v večini primerov, saj se z večjim številom izvodov, cena na posamezni izvod nižja. Ključna prednost pa je izjemna kvaliteta odtisa, visoka ločljivost in je tako primeren za najzahtevnejše tiskovine. Omogoča tudi tisk barv po Pantone lestvici.

Digitalni tisk priporočamo, za manjše naklade, kadar želite tiskovino hitro in če so tiskovine personalizirane.
Omejeni ste na velikost odtisa. V primeru, da želite posebne pantonske barve ali pa tisk svetlejših barv na temen papir, tega digitalni tisk ne omogoča.

Datoteke potrebujemo pripravljene v visokoresolucijskem PDF formatu v barvni shemi CMYK, ki se uporablja v tiskarstvu. Če ima tiskovina več strani, naj si tudi v datoteki strani sledijo od prve do zadnje. V primeru, da je tiskovina potiskana do roba, je potrebno imeti dodatek za porezavo, vsaj 3 mm čez končno dimenzijo tiskovine. V kolikor tiskovina vsebuje fotografije, morajo imeti 300 dpi za kvaliteten odtis.

Kvaliteta in kakovost

Naši najljubši izdelki

Zaupajo nam najboljši